Infuzion är en ny behandlingsmetod där Cytocare (ett serum av hyaluronsyra berikad med 52 olika vitaminer och mineraler) förs in i dermis med hjälp av ström och en patenterad roller som slussar ner serumet 3 mm djupt i huden. Huden tillförs hyaluronsyra, aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter som stimulerar och ökar kollagen och elastinproduktionen i huden. Metoden går ut på att återfukta huden, motverka och åtgärda befintliga rynkor och fina linjer, förslappad och trött hud. Huden blir återfuktad, välnärd och spänstig med naturlig lyster och får därmed ett fräschare och ungdomligare utseende.

Detta utan nål eller injektion. Behandlingen är smidig och helt smärtfri. Linjer fylls med hyaluronsyra och ger ett snabbt och direkt synbart resultat.


Skillnaden mellan fillers och Infuzion är att du slipper nålstick, svullnad, rodnat och blåmärken som kan uppstår med traditionella fillersbehandlingar. En fördel gentemot en fillersbehandling är att Infusion-systemet slussar in Cytocare så att den placerar sig jämnt i dermis.


Fyra olika zoner går att behandla: ansikte, hals, dekolletage och händer.

Det tar ca 20 minuter att behandla en zon.

Vid behovs görs behandlingen som en kur på 3 behandlingar.

Hållbarhet 4-6 månader.


Cytocare är idag världsledande inom t ex mesoterapi och hudföryngring och finns i över 80 länder. Cytocare är kvalitetssäkrad och CE Medicinskt märkt.Bokning via telefon på: 08-783 79 46

Kontakt via email: kontakt@salongformidabel.com