Över 20 års erfarenhet.

Susanne

Ann-Marie

Salong Formidabel har funnits sedan 1989 och jag som står som ägare idag heter Susanne Wiren.  Jag har arbetat på Salongen sedan 1993, först hyrde jag in mig och sedan köpte jag Salongen 2010. Jag är hudterapeut och gick min utbildning på Elisabethskolan i Stockholm. Jag har Gesällbrev i hudterapeut yrket. Jag är medlem av SHR Sveriges hudterapeuters riksorganisation och jag har specialiserad hudterapeut certifikat som innebär att man gått en fortbildning  i Dermatologi och hudsjukdommar. På Salongen arbetar också Ann-Marie Kvist som är Zonteraoeut/Reflexolog.  Hon har gått sin utbildning på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. Klicka gärna in på hennes hemsida för mer info samt priser och bokning.


Det roliaste med våra yrken är att man aldrig slutar att lära sig nya saker. Vi går på kurserna lär oss om  nya metoder och produkter som hela tiden förnyas. Det är roligt att förmedla sina kunskaper och lära kunden att på bästa sätt ta hand om sin hud och sin kropp.
Vårt mål med varje behandling är att ge  kunden sin bästa upplevelse och ge bra råd och rekomendationer som man bör tänka på.
En av dom viktigaste delarna är att känna resultat tycker vi.


Vi värnar om och tycker att det är viktigt med personlig kontakt och service.


Ring oss gärna vid bokning eller frågor eller råd.
08-7837946
Eller mejla på kontakt@salongformidabel.com


Ann-Maries kontaktuppgifter finns på hennes sida
www.kvistreflex.se


Varmt Välkommen

Susanne och Ann-Marie

Bokning via telefon på: 08-783 79 46

Kontakt via email: kontakt@salongformidabel.com